разликата между 1.4 и 2.0 в разхода е има няма 1литър
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам Алфа 146 имам въпроси
Collapse
X
-
Мойта по последни засичания в Сф-12.5 с доста ръчка,нека някой колега от Сф сподели колко му харчи градскоРазликата между 1.4 и 2.0 е от земята до небето,но аз снмятам че и 1.8 е яка оферта,все пак няма баланс валове,и е по-ефтин за обслужване
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Здрасти Жорка, като ти е на сърце,тази колица,красива,преди да си я купиш,поогледай я много хубавко,макари аз като си купувах моята,я взех на магия дето му се вика,и да ти кажа,за 26хил.км по мотора несам пипал нищо,,само ся започна нещо окачването па полопва. но се оправя. ами с този двигател според мен няма да збаркаш,еластичен е и много добре си пасва на купето. аз на газ ми гори около градско 11л. средно 9.5/10л. изван града 7,5/8л. но пак зависи от настапването на туинс спаркчето
Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Да не отварям нова тема, тук да попитам: жената много харесва алфа 146, и съответно обмислям да и взема една така, да се радваОбаче, това, което ме притеснява е разхода. Колата ще се кара градско, да си ходи на работа, по кафета, абе предимно в София ще се кара, а там както всички знаем има много задръствания. Насочил съм се към двигателя 1.4 90к.с. (незнам дали е ТС). Като коне според мен е напълно достатъчен да носи купето, разход бензин предвиждам 7-8/100 - правилно ли си мисля? Ако греша - поправете ме. Повече коне не са нужни, иска ми се да хвана преференциите в данъците (под 74kW с катализатор -50%), а и не ми се дават 500-600лв. за ремъци, ролки, свещи... Та - неискам да е TS, неискам и да е двувалов (ама бих го преживял, веднъж ще е). Най-вече ми се иска икономичен двигател. Ще ме насочите ли към нещо друго? И държа да е 146, гледахме с нея 145, ама не и харесва че е двувратка. Благодаря на всеки помогнал с нещо в избора ни за количката (ох как искам алфичка и аз, ама 156 не ми е по джоба, която всъщност съм си харесал).
Comment
-
Е тя жена ти щом е харесала 146, значи иска сериозна и не малка кола. Такава икономична с разход 7-8 в града трудно ще намериш. Иначе една корса 1.5 дизел и ще забравяш кога си зареждал последно.
НО! Има Алфа 146 2.0 ТД, която ще дава евентуално 7-8 в града.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Всъщност тя иска малка кола с климатик, което пък е доста рядко срещано явление, и така се стигна до алфата. А и като и я показах на улицата, и се влюби. Та сега умувам над проблема - алфа или някаква друга. Това с корсата 1.5Д - добра идея. Благодаря
Сега остава и да успея по някакъв начин да я убедя, че алфата не е за нея.
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАлфа 146 не е малка кола. Ако харесва Корса (след 93 година), лесно ще намериш с климатик, от там варианти много, дизел, бензин с газова и т.н. и т.н. Колите са много здрави и непретенциозни.Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
Comment